Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ βάζουμε 20 ml από το ελαιόλαδο μαζί με τα φύλλα δυόσμου και τα αφήνουμε να μουλιάσουν.
Από τα καλαμάρια αφαιρούμε τα πλοκάμια, κρατάμε το σώμα και το κόβουμε στα δύο.
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε κατά μήκος σε λεπτές φέτες. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, αφού τα αλείψουμε με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, τα τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, τα αλατίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά τις γαρίδες και τα καλαμαράκια. Τα βγάζουμε από το τηγάνι, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε στα πιάτα μαζί με τα κολοκυθάκια. Τα περιχύνουμε με το λάδι δυόσμου και σερβίρουμε.
Tip: Αν χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερα καλαμαράκια θα πρέπει να τα βάλουμε στο τηγάνι λίγα λεπτά πριν από τις γαρίδες.
Από τα καλαμάρια αφαιρούμε τα πλοκάμια, κρατάμε το σώμα και το κόβουμε στα δύο.
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε κατά μήκος σε λεπτές φέτες. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, αφού τα αλείψουμε με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, τα τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, τα αλατίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά τις γαρίδες και τα καλαμαράκια. Τα βγάζουμε από το τηγάνι, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε στα πιάτα μαζί με τα κολοκυθάκια. Τα περιχύνουμε με το λάδι δυόσμου και σερβίρουμε.
