Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε τον σολομό σε μικρά ισόπαχα κομμάτια και τα περνάμε στα ειδικά ξυλάκια για σουβλάκια. Θα πρέπει να φτιάξουμε 8 σουβλάκια.
Με ένα πινέλο περνάμε τα σουβλάκια από όλες τις πλευρές με το ελαιόλαδο. Αναμειγνύουμε και το αλάτι με το κόκκινο πιπέρι και πασπαλίζουμε τα σουβλάκια.
Τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι, το οποίο έχουμε βάλει στη φωτιά να κάψει, γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές προσεκτικά.
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη σος, ανακατεύοντας τη μαγιονέζα με το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια με πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας και γαρνιρισμένα με τη σος γιαουρτιού.
Με ένα πινέλο περνάμε τα σουβλάκια από όλες τις πλευρές με το ελαιόλαδο. Αναμειγνύουμε και το αλάτι με το κόκκινο πιπέρι και πασπαλίζουμε τα σουβλάκια.
Τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι, το οποίο έχουμε βάλει στη φωτιά να κάψει, γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές προσεκτικά.
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη σος, ανακατεύοντας τη μαγιονέζα με το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια με πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας και γαρνιρισμένα με τη σος γιαουρτιού.