Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε προσεκτικά τα καλαμαράκια και τα ξεπλένουμε κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό, τα στεγνώνουμε, τα κόβουμε και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το λιωμένο σκόρδο και μόλις πάρει καφέ χρώμα, το αφαιρούμε και προσθέτουμε τα καλαμαράκια.
Τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, προσθέτοντας και μερικές φέτες από κόκκινη πιπεριά και αλάτι, για να πάρουν ωραία γεύση.
Σερβίρουμε τα καλαμαράκια ζεστά, ολοκληρώνοντας το πιάτο μας προσθέτοντας χυμό λεμονιού και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το λιωμένο σκόρδο και μόλις πάρει καφέ χρώμα, το αφαιρούμε και προσθέτουμε τα καλαμαράκια.
Τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, προσθέτοντας και μερικές φέτες από κόκκινη πιπεριά και αλάτι, για να πάρουν ωραία γεύση.
Σερβίρουμε τα καλαμαράκια ζεστά, ολοκληρώνοντας το πιάτο μας προσθέτοντας χυμό λεμονιού και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.