Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες αφαιρώντας τα σκληρά εξωτερικά φύλλα και την εσωτερική «γενειάδα» και στη συνέχεια τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τις βάζουμε σε ένα τηγάνι με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο να σοταριστούν, προσθέτοντας και μία πρέζα αλάτι. Τις αφήνουμε να βράσουν για 4-5 λεπτά, προσθέτοντας και λίγο νερό. Σβήνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε το σκεύος μας για να κρατηθούν ζεστές οι αγκινάρες.
Κόβουμε τα φιλέτα του κοκκινόψαρου σε μέγεθος μπουκιάς και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας καθαρίζουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε το γήινο τμήμα τους και τα κόβουμε σε φέτες.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το βάζουμε σε ένα τηγάνι να σοταριστεί με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια, μία πρέζα αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε και τα κομμάτια του κοκκινόψαρου στο τηγάνι και τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά, προσθέτοντας και το κρασί.
Βάζουμε τις φέτες της αγκινάρας στο κέντρο των πιάτων, τοποθετούμε και μπουκιές του κοκκινόψαρου από πάνω και γαρνίρουμε γύρω-γύρω με τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Κόβουμε τα φιλέτα του κοκκινόψαρου σε μέγεθος μπουκιάς και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας καθαρίζουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε το γήινο τμήμα τους και τα κόβουμε σε φέτες.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το βάζουμε σε ένα τηγάνι να σοταριστεί με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια, μία πρέζα αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε και τα κομμάτια του κοκκινόψαρου στο τηγάνι και τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά, προσθέτοντας και το κρασί.
Βάζουμε τις φέτες της αγκινάρας στο κέντρο των πιάτων, τοποθετούμε και μπουκιές του κοκκινόψαρου από πάνω και γαρνίρουμε γύρω-γύρω με τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.