Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το μαύρο σκέλος και τις κρατάμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε με το σκόρδο σε ένα τηγάνι, μαζί με το ελαιόλαδο και τις γαρίδες. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε τον αρακά, τις ντομάτες κομμένες σε κυβάκια και τον ζωμό λαχανικών. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Τέλος, βράζουμε τις penne σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, αναδεύουμε μερικές φορές ώστε να ανακατευτούν. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε αμέσως.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε με το σκόρδο σε ένα τηγάνι, μαζί με το ελαιόλαδο και τις γαρίδες. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε τον αρακά, τις ντομάτες κομμένες σε κυβάκια και τον ζωμό λαχανικών. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Τέλος, βράζουμε τις penne σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, αναδεύουμε μερικές φορές ώστε να ανακατευτούν. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε αμέσως.