Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το σκόρδο με τη φλούδα πατημένο, το δεντρολίβανο και τα λουκάνικα ψιλοκομμένα μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια, σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να βράσει αργά, σε μέτρια φωτιά. Στο τέλος, ανακατεύουμε στη σάλτσα την κρέμα γάλακτος και μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βράζουμε τις papardelle σε αλατισμένο νερό, μόλις βράσουν τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύοντας καλά.
Σερβίρουμε τις papardelle πολύ ζεστές και αν προτιμάμε, μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
Βράζουμε τις papardelle σε αλατισμένο νερό, μόλις βράσουν τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύοντας καλά.
Σερβίρουμε τις papardelle πολύ ζεστές και αν προτιμάμε, μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.