Εκτέλεση συνταγής
Για τη μπεσαμέλ ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα χωρίς να βράσει. Παράλληλα σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο με το αλεύρι, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 2-3 λεπτά μέχρι να ξανθίσει. Προσθέτουμε το μείγμα από το αλεύρι και το βούτυρο μέσα στο χλιαρό γάλα, δυναμώνουμε τη φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει η μπεσαμέλ και αφήνουμε στην άκρη. Πλένουμε και κόβουμε όλα τα υλικά και τα σοτααρουμε στο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί. Στη συνέχεια προσθέτουμε την έτοιμη σάλτσα ντομάτας και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 5 λεπτά. Προσθέτουμε στη μπεσαμέλ τη σάλτσα με τα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα ταψί βάζουμε μια μικρή στρωση από το μείγμα με τη μπεσαμέλ στη βάση του ταψιού και από πάνω μια στρώση φύλλα lasagne χωρίς να αφήσουμε κενά. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι την άκρη του ταψιού τελειώ με το μείγμα της μπεσαμέλ, πασπαλίζουμε πε τρμμένη παρμεζάνα. Σκεπάζουμε για 30 λεπτά όπως είναι ζεστο για να μαλακώσουν τα φύλλα της lasagne και ψηήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25-30 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.