Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα αυγά με κρύο νερό και τα βάζουμε να βράσουν για 6 λεπτά (μετράμε το χρόνο από την αρχή του βρασμού για να γίνουν σφιχτά).
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση (αν θέλουμε, τα ξεφλουδίζουμε κιόλας) και τα βάζουμε σε ένα μπολ με τον βασιλικό, το αλάτι και το ελαιόλαδο. Χοντροκόβουμε τη ρόκα και την κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε για λίγο το prosciutto κομμένο σε λωρίδες julienne και το προσθέτουμε στο μπολ με τη σάλτσα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο μπολ. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών θρυμματισμένους και τη ρόκα. Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση (αν θέλουμε, τα ξεφλουδίζουμε κιόλας) και τα βάζουμε σε ένα μπολ με τον βασιλικό, το αλάτι και το ελαιόλαδο. Χοντροκόβουμε τη ρόκα και την κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε για λίγο το prosciutto κομμένο σε λωρίδες julienne και το προσθέτουμε στο μπολ με τη σάλτσα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο μπολ. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών θρυμματισμένους και τη ρόκα. Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.