Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε με τον πολτοποιητή πατάτας. Στο μεταξύ, έχουμε βάλει την κολοκύθα κομμένη σε φέτες στο φούρνο και την ψήνουμε στους 180°C για μισή ώρα περίπου.
Όταν ψηθεί, αφαιρούμε την ψίχα από τη φλούδα, την περνάμε από τον πολτοποιητή πατάτας και την προσθέτουμε στην πολτοποιημένη πατάτα.
Προσθέτουμε το αλεύρι, τα αυγά, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Ζυμώνουμε καλά και μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα μας, σχηματίζουμε πολλές μικρές φραντζόλες μήκους 20 εκατοστών και πάχους 1 εκατοστού και τις κόβουμε σε gnocchi μήκους 2 εκατοστών.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο χωρίς να το αφήσουμε να κάψει και ρίχνουμε τα μυρώνια και το φασκόμηλο ψιλοκομμένα, μαζί με τους σπόρους του κόλιανδρου. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις μαραθούν τα μυρωδικά, προσθέτουμε τα gnocchi, αφού πρώτα τα βράσουμε για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε στο τηγάνι και σερβίρουμε.
Όταν ψηθεί, αφαιρούμε την ψίχα από τη φλούδα, την περνάμε από τον πολτοποιητή πατάτας και την προσθέτουμε στην πολτοποιημένη πατάτα.
Προσθέτουμε το αλεύρι, τα αυγά, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Ζυμώνουμε καλά και μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα μας, σχηματίζουμε πολλές μικρές φραντζόλες μήκους 20 εκατοστών και πάχους 1 εκατοστού και τις κόβουμε σε gnocchi μήκους 2 εκατοστών.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο χωρίς να το αφήσουμε να κάψει και ρίχνουμε τα μυρώνια και το φασκόμηλο ψιλοκομμένα, μαζί με τους σπόρους του κόλιανδρου. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις μαραθούν τα μυρωδικά, προσθέτουμε τα gnocchi, αφού πρώτα τα βράσουμε για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε στο τηγάνι και σερβίρουμε.