Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Ξεφλουδίζουμε το ραντίτσιο, το πλένουμε και το ψιλοκόβουμε.
Αφαιρούμε το δέρμα από τα λουκάνικα, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά σε ένα τηγάνι με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Ραντίζουμε με το ξίδι και αφήνουμε να βράσουν ώσπου να εξατμιστεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το υπόλοιπο λάδι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ραντίτσιο και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμη, προσθέτοντας και λίγο νερό από το βρασμό των ζυμαρικών.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα fusilli σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύοντας για να αρωματιστούν. Προσθέτουμε το πιπέρι και σερβίρουμε.
Αφαιρούμε το δέρμα από τα λουκάνικα, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά σε ένα τηγάνι με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Ραντίζουμε με το ξίδι και αφήνουμε να βράσουν ώσπου να εξατμιστεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το υπόλοιπο λάδι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ραντίτσιο και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμη, προσθέτοντας και λίγο νερό από το βρασμό των ζυμαρικών.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα fusilli σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύοντας για να αρωματιστούν. Προσθέτουμε το πιπέρι και σερβίρουμε.