Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μπέικον και τα αφήνουμε να ροδίσουν. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και ρίχνουμε τα ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα fusilli σε αλατισμένο νερό. Μόλις ετοιμαστούν, τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Tip:
Αν θέλουμε, γαρνίρουμε με λίγο αλμυρό τυρί ρικότα ή αν προτιμάμε με τριμμένη Parmigiano-Reggiano.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μπέικον και τα αφήνουμε να ροδίσουν. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και ρίχνουμε τα ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα fusilli σε αλατισμένο νερό. Μόλις ετοιμαστούν, τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αν θέλουμε, γαρνίρουμε με λίγο αλμυρό τυρί ρικότα ή αν προτιμάμε με τριμμένη Parmigiano-Reggiano.