Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα ραδίκια, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το μισό ελαιόλαδο και τις σκελίδες του σκόρδου λιωμένες.
Προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι, ραντίζουμε με λίγο νερό και τα μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε τις αντσούγιες από το λάδι και τις ανακατεύουμε με την κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε από πάνω τη σάλτσα και λίγο νερό από το βρασμό των ζυμαρικών που θα κρατήσουμε. Προσθέτουμε και τις αντσούγιες με την πιπεριά, ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το Parmigiano-Reggiano τριμμένο και σερβίρουμε.
Προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι, ραντίζουμε με λίγο νερό και τα μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε τις αντσούγιες από το λάδι και τις ανακατεύουμε με την κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε από πάνω τη σάλτσα και λίγο νερό από το βρασμό των ζυμαρικών που θα κρατήσουμε. Προσθέτουμε και τις αντσούγιες με την πιπεριά, ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το Parmigiano-Reggiano τριμμένο και σερβίρουμε.