Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα κόβουμε διαγώνια σε τρία κομμάτια περίπου το καθένα.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε με λίγο λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να μελώσουν.
Προσθέτουμε το λευκό κρασί και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε και την τριμμένη φέτα και αφήνουμε να λιώσει σε χαμηλή φωτιά.
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα ζυμαρικά και μόλις βράσουν, τα προσθέτουμε στο τηγάνι με το μείγμα της λιωμένης φέτας. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τα fusilli μας ζεστά.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε με λίγο λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να μελώσουν.
Προσθέτουμε το λευκό κρασί και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε και την τριμμένη φέτα και αφήνουμε να λιώσει σε χαμηλή φωτιά.
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα ζυμαρικά και μόλις βράσουν, τα προσθέτουμε στο τηγάνι με το μείγμα της λιωμένης φέτας. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τα fusilli μας ζεστά.