Fusilli με λιωμένη φέτα και σπαράγγια

Εμφανίσεις: 5.318
Fusilli με λιωμένη φέτα και σπαράγγια
Υλικά:
400 γρ. fusilli (ζυμαρικά βίδες)
150 γρ. τυρί φέτα
300 γρ. σπαράγγια
1 κρεμμύδι ξερό μέτριο
100 ml κρασί λευκό (1 ποτήρι κρασιού)
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι μαύρο
20 ml ελαιόλαδο (4 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες κρεμμύδι ξερό μέτριο συνταγές | συνταγή με fusilli (ζυμαρικά βίδες) | fusilli (ζυμαρικά βίδες) | αλάτι | συνταγή με fusilli (ζυμαρικά βίδες) | Mousse calories

Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα κόβουμε διαγώνια σε τρία κομμάτια περίπου το καθένα.

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε με λίγο λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να μελώσουν.

Προσθέτουμε το λευκό κρασί και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε και την τριμμένη φέτα και αφήνουμε να λιώσει σε χαμηλή φωτιά.

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα ζυμαρικά και μόλις βράσουν, τα προσθέτουμε στο τηγάνι με το μείγμα της λιωμένης φέτας. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τα fusilli μας ζεστά.

 
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες596
Πρωτεΐνες φυτικές11,15 γρ.
Υδατάνθρακες82,72 γρ.
Λιπαρά6,4 γρ.
Σάκχαρα5,38 γρ.
Φυτικές ίνες3,08 γρ.