Fusilli με λιωμένη φέτα και σπαράγγια

Εμφανίσεις: 5.318
Fusilli με λιωμένη φέτα και σπαράγγια
Υλικά:
400 γρ. fusilli (ζυμαρικά βίδες)
150 γρ. τυρί φέτα
300 γρ. σπαράγγια
1 κρεμμύδι ξερό μέτριο
100 ml κρασί λευκό (1 ποτήρι κρασιού)
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι μαύρο
20 ml ελαιόλαδο (4 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες συνταγές με κρεμμύδι ξερό μέτριο | συνταγή με κρασί λευκό | fusilli (ζυμαρικά βίδες) συνταγές | συνταγή με σπαράγγια | κρασί λευκό συνταγές |

Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα κόβουμε διαγώνια σε τρία κομμάτια περίπου το καθένα.

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε με λίγο λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να μελώσουν.

Προσθέτουμε το λευκό κρασί και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε και την τριμμένη φέτα και αφήνουμε να λιώσει σε χαμηλή φωτιά.

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα ζυμαρικά και μόλις βράσουν, τα προσθέτουμε στο τηγάνι με το μείγμα της λιωμένης φέτας. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τα fusilli μας ζεστά.

 
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες596
Πρωτεΐνες φυτικές11,15 γρ.
Υδατάνθρακες82,72 γρ.
Λιπαρά6,4 γρ.
Σάκχαρα5,38 γρ.
Φυτικές ίνες3,08 γρ.