Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο με τον τόνο, τις αντσούγιες και τις πιπεριές κομμένες σε χοντρό julienne και χωρίς τα εσωτερικά σπόρια.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις ελιές και την κάπαρη, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά περίπου.
Στη διάρκεια του μαγειρέματος συμπληρώνουμε λίγο νερό από την κατσαρόλα όπου βράζουμε τα ζυμαρικά. Αλατοπιπερώνουμε με προσοχή, λόγω της ύπαρξης ελιών και κάπαρης, που είναι ήδη αρκετά αλμυρές.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, αναταράσσοντας για μερικά δευτερόλεπτα για να ανακατευτούν και σερβίρουμε αμέσως.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις ελιές και την κάπαρη, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά περίπου.
Στη διάρκεια του μαγειρέματος συμπληρώνουμε λίγο νερό από την κατσαρόλα όπου βράζουμε τα ζυμαρικά. Αλατοπιπερώνουμε με προσοχή, λόγω της ύπαρξης ελιών και κάπαρης, που είναι ήδη αρκετά αλμυρές.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, αναταράσσοντας για μερικά δευτερόλεπτα για να ανακατευτούν και σερβίρουμε αμέσως.