Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και πριν πάρει χρυσό χρώμα, προσέτουμε τη φρυγανιά και ανακατεύουμε συνέχεια χωρίς να την αφήσουμε να καεί.
Τέλος, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια, το τυρί ricotta και αν χρειάζεται, ρίχνουμε μερικές κουταλιές νερό που θα πάρουμε από τα ζυμαρικά που μαγειρεύονται.
Βράζουμε τα spaghetti σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι όπου έχουμε τη σάλτσα. Αναδεύουμε δύο-τρεις φορές ώστε να ανακατευτούν, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Τέλος, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια, το τυρί ricotta και αν χρειάζεται, ρίχνουμε μερικές κουταλιές νερό που θα πάρουμε από τα ζυμαρικά που μαγειρεύονται.
Βράζουμε τα spaghetti σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι όπου έχουμε τη σάλτσα. Αναδεύουμε δύο-τρεις φορές ώστε να ανακατευτούν, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.