Φυτική κρέμα φουντουκιού με κακάο και ελαιόλαδο

Εμφανίσεις: 1.000
Φυτική κρέμα φουντουκιού με κακάο και ελαιόλαδο
Υλικά:
40 ml Σιρόπι αγαύης
65 γρ. φουντούκια
10 γρ. κακάο
20 ml ελαιόλαδο (4 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες Σιρόπι αγαύης | συνταγή με φουντούκια | συνταγές με Σιρόπι αγαύης | | | Croissants calories

Εκτέλεση συνταγής

Φτιάχνουμε το βούτυρο φουντουκιού: Με ένα ράβδο ή ένα μπλέντερ πολτόποιούμε για 5-6 λεπτά χωρίς να σταματήσουμε μέχρι να γίνει μια ζεστή υγρή και κρεμώδες υφή. Προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης το κακάο και το ελαιόλαδο. Με ένα καλαμάκι ξύλινο ανακατεύουμε καλά. Διατηρήται συσκευασμένο στο ψυγείο για πέντε μέρες.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες156
Πρωτεΐνες φυτικές2,43 γρ.
Υδατάνθρακες4,81 γρ.
Λιπαρά14,97 γρ.
Σάκχαρα2,34 γρ.
Φυτικές ίνες1,67 γρ.