Εκτέλεση συνταγής
Ανακατεύουμε πολύ καλά τα αβγά με την ζάχαρη. Κοσκινίζουμε το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αλάτι. Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα φύλλο σιλικόνης ή σε λαδόκολλα, σκεπάζοντάς το επίσης με μια λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180°C για 8 με 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο. Μόλις ψηθεί, παίρνουμε ένα πανί κουζίνας, το βρέχουμε και βάζουμε πάνω το παντεσπάνι. Λιώνουμε τη ζάχαρη ή το μέλι στον χυμό πορτοκαλιού και με ένα πινέλο βρέχουμε το παντεσπάνι μας. Στη συνέχεια, το τυλίγουμε σε ρολό έτσι ώστε να κρατήσει την υγρασία και να μη στεγνώσει.
Έπειτα, λιώνουμε σε μπεν μαρί 200 γρ. κουβερτούρα με 100 ml κρέμα γάλακτος. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα υπόλοιπα 150 ml κρέμας γάλακτος. Μόλις κρυώσει το μείγμα της σοκολάτας, το ανακατεύουμε με τη σαντιγί με απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα 150 γρ. κουβερτούρας και τα ρίχνουμε στο μους που μόλις φτιάξαμε.
Ξετυλίγουμε το ρολό και κόβουμε τις άκρες ώστε να πάρει ορθογώνιο σχήμα. Αδειάζουμε τη μους πάνω από το παντεσπάνι και την αλείφουμε καλά σε όλη την επιφάνεια. Τέλος, τυλίγουμε πάλι σε ρολό και γαρνίρουμε με ζάχαρη άχνη.
Έπειτα, λιώνουμε σε μπεν μαρί 200 γρ. κουβερτούρα με 100 ml κρέμα γάλακτος. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα υπόλοιπα 150 ml κρέμας γάλακτος. Μόλις κρυώσει το μείγμα της σοκολάτας, το ανακατεύουμε με τη σαντιγί με απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα 150 γρ. κουβερτούρας και τα ρίχνουμε στο μους που μόλις φτιάξαμε.
Ξετυλίγουμε το ρολό και κόβουμε τις άκρες ώστε να πάρει ορθογώνιο σχήμα. Αδειάζουμε τη μους πάνω από το παντεσπάνι και την αλείφουμε καλά σε όλη την επιφάνεια. Τέλος, τυλίγουμε πάλι σε ρολό και γαρνίρουμε με ζάχαρη άχνη.