Εκτέλεση συνταγής
Στον κάδο του minipimer βάζουμε τη ζάχαρη με τα αυγά και το βούτυρο μαλακό και ανακατεύουμε καλά με τη λεπίδα για τις ζύμες. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε τη βανίλια, το κακάο και το γάλα, αφού το ανακατέψουμε με το κόκκινο χρώμα.
Συμπληρώνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι στο μείγμα, έχοντας συνέχεια σε κίνηση την λεπίδα για ζύμες.
Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, σταματάμε το minipimer, ρίχνουμε τη σόδα και το ξίδι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις χρησιμοποιώντας μια μαρίζ.
Αδειάζουμε το μείγμα σε 20 φορμάκια για cupcake, γεμίζοντάς τα μέχρι τη μέση και τα ψήνουμε στους 170°C για 15-20 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο που διαθέτουμε).
Ανακατεύουμε τα υλικά για την κρέμα τυριού, τη βάζουμε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και γαρνίρουμε τα cupcake.
Συμπληρώνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι στο μείγμα, έχοντας συνέχεια σε κίνηση την λεπίδα για ζύμες.
Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, σταματάμε το minipimer, ρίχνουμε τη σόδα και το ξίδι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις χρησιμοποιώντας μια μαρίζ.
Αδειάζουμε το μείγμα σε 20 φορμάκια για cupcake, γεμίζοντάς τα μέχρι τη μέση και τα ψήνουμε στους 170°C για 15-20 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο που διαθέτουμε).
Ανακατεύουμε τα υλικά για την κρέμα τυριού, τη βάζουμε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και γαρνίρουμε τα cupcake.