Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη. Μουλιάζουμε τη ζελατίνη με κρύο νερό, τη στύβουμε και την προσθέτουμε στο μείγμα του γάλακτος μαζί με τον καφέ και ανακατεύουμε καλά την κρέμα. Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη ρίχνουμε στην κρέμα πριν κρυώσει, ανακατεύοντας με το σύρμα ( fouet) μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια, αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.
Τέλος, ρίχνουμε την κρέμα σε 8 φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Στη συνέχεια ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
Τέλος, ρίχνουμε την κρέμα σε 8 φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Στη συνέχεια ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.