Φυτική κρέμα φουντουκιού με κακάο, χαρουπόσκονη και ελαιόλαδο

Εμφανίσεις: 1.495
Φυτική κρέμα φουντουκιού με κακάο, χαρουπόσκονη και ελαιόλαδο
Υλικά:
40 ml Σιρόπι αγαύης
0.015 γρ. χαρουπόσκονη
65 γρ. φουντούκια
5 γρ. κακάο
20 ml ελαιόλαδο (4 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες φουντούκια συνταγές | φουντούκια συνταγή | συνταγές με κακάο | Σιρόπι αγαύης συνταγές | χαρουπόσκονη συνταγή | Carbonara calories

Εκτέλεση συνταγής

Φτιάχνουμε το βούτυρο φουντουκιού: Με ένα ράβδο ή ένα μπλέντερ πολτόποιούμε για 5-6 λεπτά χωρίς να σταματήσουμε μέχρι να γίνει μια ζεστή υγρή και κρεμώδες υφή. Προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης το κακάο,τη χαρουπόςκονη και το ελαιόλαδο. Με ένα καλαμάκι ξύλινο ανακατεύουμε καλά. Διατηρήται συσκευασμένο στο ψυγείο για πέντε μέρες.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες151
Πρωτεΐνες φυτικές2,43 γρ.
Υδατάνθρακες3,76 γρ.
Λιπαρά14,92 γρ.
Σάκχαρα1,52 γρ.
Φυτικές ίνες1,62 γρ.