Εκτέλεση συνταγής
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε με το φτερό για μαλακές ζύμες, το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, στη συνέχεια τη γλυκόζη, το ινβερτοσάκχαρο, το αλεύρι, τη σόδα και τελευταίο το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής λίγο-λίγο.
Η ζύμη που θα πάρουμε θα είναι μαλακή και θα τη βάλουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, κόβουμε κομμάτια των 20 γρ. περίπου και τα πλάθουμε με τα χέρια δίνοντάς τους την κλασική μορφή του cookie.
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 150°C για 13 λεπτά. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο η υφή τους θα είναι μαλακή, αλλά όταν κρυώσουν, απορροφηθούν τα υγρά και στεγνώσουν είναι έτοιμα.
Ετοιμάζουμε την κρέμα για να κάνουμε γεμιστά κόκκινα cookies: Με το σύρμα χτυπάμε το τυρί με τη ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια βάζουμε την κρέμα που θα πάρουμε, σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής. Καλύπτουμε τα μισά cookies με κρέμα (περίπου 10 γρ. στο καθένα) και τοποθετούμε από πάνω τα άλλα μισά, τα πιέζουμε ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα η κρέμα και δημιουργούμε τα γεμιστά cookies. Μόλις τελειώσουμε, είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Η ζύμη που θα πάρουμε θα είναι μαλακή και θα τη βάλουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, κόβουμε κομμάτια των 20 γρ. περίπου και τα πλάθουμε με τα χέρια δίνοντάς τους την κλασική μορφή του cookie.
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 150°C για 13 λεπτά. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο η υφή τους θα είναι μαλακή, αλλά όταν κρυώσουν, απορροφηθούν τα υγρά και στεγνώσουν είναι έτοιμα.
Ετοιμάζουμε την κρέμα για να κάνουμε γεμιστά κόκκινα cookies: Με το σύρμα χτυπάμε το τυρί με τη ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια βάζουμε την κρέμα που θα πάρουμε, σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής. Καλύπτουμε τα μισά cookies με κρέμα (περίπου 10 γρ. στο καθένα) και τοποθετούμε από πάνω τα άλλα μισά, τα πιέζουμε ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα η κρέμα και δημιουργούμε τα γεμιστά cookies. Μόλις τελειώσουμε, είναι έτοιμα για σερβίρισμα.