Κόκκινα cookies γεμιστά

Εμφανίσεις: 5.795
Κόκκινα cookies γεμιστά
Υλικά:
25 γρ. ζάχαρη καστανή
60 γρ. ινβερτοσάκχαρο
10 ml χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο
450 γρ. βούτυρο
7 αυγά
250 γρ. ζάχαρη
90 γρ. γλυκόζη
675 γρ. αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις
15 γρ. σόδα σκόνη ζαχαροπλαστικής
4 πρέζες αλάτι (10 γρ.)

Υλικά για τη γέμιση:
1 κιλό τυρί mascarpone (μασκαρπόνε)
150 γρ. ζάχαρη άχνη


Προτεινόμενες μερίδες: 50

Ετικέτες συνταγή με ζάχαρη καστανή | βούτυρο | χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο συνταγές | ζάχαρη καστανή συνταγές | ζάχαρη καστανή | Lunch meat (cold cuts) calories

Εκτέλεση συνταγής

Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε με το φτερό για μαλακές ζύμες, το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, στη συνέχεια τη γλυκόζη, το ινβερτοσάκχαρο, το αλεύρι, τη σόδα και τελευταίο το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής λίγο-λίγο.

Η ζύμη που θα πάρουμε θα είναι μαλακή και θα τη βάλουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, κόβουμε κομμάτια των 20 γρ. περίπου και τα πλάθουμε με τα χέρια δίνοντάς τους την κλασική μορφή του cookie.

Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 150°C για 13 λεπτά. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο η υφή τους θα είναι μαλακή, αλλά όταν κρυώσουν, απορροφηθούν τα υγρά και στεγνώσουν είναι έτοιμα.

Ετοιμάζουμε την κρέμα για να κάνουμε γεμιστά κόκκινα cookies: Με το σύρμα χτυπάμε το τυρί με τη ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια βάζουμε την κρέμα που θα πάρουμε, σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής. Καλύπτουμε τα μισά cookies με κρέμα (περίπου 10 γρ. στο καθένα) και τοποθετούμε από πάνω τα άλλα μισά, τα πιέζουμε ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα η κρέμα και δημιουργούμε τα γεμιστά cookies. Μόλις τελειώσουμε, είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες263
Πρωτεΐνες ζωικές2,47 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές1,39 γρ.
Υδατάνθρακες19,53 γρ.
Λιπαρά9,28 γρ.
Σάκχαρα8,89 γρ.
Φυτικές ίνες0,36 γρ.