Εκτέλεση συνταγής
Με την ειδική λεπίδα για κόψιμο λαχανικών, στον κάδο του ραβδομπλέντερ κόβουμε τα καρότα σε julienne. Στη συνέχεια, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά για τα cupcakes και ανακατεύουμε τη ζύμη με την ειδική πλαστική λεπίδα.
Μοιράζουμε τη ζύμη σε χάρτινα φορμάκια για cupcakes και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά.
Μόλις ψηθούν, χτυπάμε σε ένα μπολ με το σύρμα του ραβδομπλέντερ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να έχει λεία υφή.
Αφού κρυώσουν τα cupcakes τα γαρνίρουμε με την κρέμα.
(Μπορούμε να τα γαρνίρουμε επιπλέον με ζαχαρωτά).
Μοιράζουμε τη ζύμη σε χάρτινα φορμάκια για cupcakes και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά.
Μόλις ψηθούν, χτυπάμε σε ένα μπολ με το σύρμα του ραβδομπλέντερ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να έχει λεία υφή.
Αφού κρυώσουν τα cupcakes τα γαρνίρουμε με την κρέμα.
(Μπορούμε να τα γαρνίρουμε επιπλέον με ζαχαρωτά).