Εκτέλεση συνταγής
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα, το σπορέλαιο, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι, ανακατεύοντας συνέχεια με τον γάντζο. Ρίχνουμε και το Parmigiano-Reggiano και συνεχίζουμε με τον βασιλικό ψιλοκομμένο, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τη mozzarella κομμένη σε κύβους.
Στρώνουμε με λαδόκολλα μια ειδική φόρμα για muffins (ή χρησιμοποιούμε χάρτινα φορμάκια μίας χρήσεως) και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε τα muffins σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν καλά. Στη συνέχεια, τα ξεφορμάρουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.
Στρώνουμε με λαδόκολλα μια ειδική φόρμα για muffins (ή χρησιμοποιούμε χάρτινα φορμάκια μίας χρήσεως) και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε τα muffins σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν καλά. Στη συνέχεια, τα ξεφορμάρουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.