Εκτέλεση συνταγής
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια των αυγών και τα χτυπάμε με τα φύλλα από το σπανάκι, αφού τα ψιλοκόψουμε, τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, το αλατοπίπερο και λίγο νερό.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ανοξείδωτο χερούλι (ειδικό για φούρνο) βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, περιχύνουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Τέλος, ψήνουμε την ομελέτα στο φούρνο στους 200°C για 4 λεπτά.
Σερβίρουμε με τις ντομάτες κομμένες στο πλάι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ανοξείδωτο χερούλι (ειδικό για φούρνο) βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, περιχύνουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Τέλος, ψήνουμε την ομελέτα στο φούρνο στους 200°C για 4 λεπτά.
Σερβίρουμε με τις ντομάτες κομμένες στο πλάι.