Εκτέλεση συνταγής
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια των αυγών και τα χτυπάμε. Αλατοπιπερώνουμε και παράλληλα πλένουμε και καθαρίζουμε το καρότο και το κολοκυθάκι και τα κόβουμε julienne με το minipimer. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε στα ασπράδια μαζί με το καρότο και το κολοκυθάκι και ανακατεύουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ανοξείδωτο χερούλι (ειδικό για φούρνο) βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, περιχύνουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Τέλος, ψήνουμε την ομελέτα στο φούρνο στους 200°C για 8 λεπτά.
Σερβίρουμε με τα ντοματίνια κομμένα στο πλάι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ανοξείδωτο χερούλι (ειδικό για φούρνο) βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, περιχύνουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Τέλος, ψήνουμε την ομελέτα στο φούρνο στους 200°C για 8 λεπτά.
Σερβίρουμε με τα ντοματίνια κομμένα στο πλάι.