Εκτέλεση συνταγής
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα δουλεύουμε μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Μόλις η ζύμη μας είναι έτοιμη, τη βγάζουμε και τη δουλεύουμε για λίγο με τα χέρια. Δεν χρειάζεται να την αφήσουμε να ξεκουραστεί και να φουσκώσει, γιατί δεν έχει μαγιά, οπότε μπορούμε να πλάσουμε αμέσως τα βουτήματα.
Παίρνουμε μικρά κομμάτια περίπου 10 γραμμαρίων από τη ζύμη, τα πλάθουμε μακρόστενα μπαστουνάκια, τα πατάμε να πλατύνουν λίγο και τα κλείνουμε σε σχήμα πέταλου.
Ψήνουμε τα βουτήματα στους 170°C για 30 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια τα βγάζουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν και βουτάμε τις δύο άκρες του πέταλου στην κουβερτούρα, αφού πρώτα τη λιώσουμε σε ζεστό μπεν μαρί. Έπειτα, τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.
Παίρνουμε μικρά κομμάτια περίπου 10 γραμμαρίων από τη ζύμη, τα πλάθουμε μακρόστενα μπαστουνάκια, τα πατάμε να πλατύνουν λίγο και τα κλείνουμε σε σχήμα πέταλου.
Ψήνουμε τα βουτήματα στους 170°C για 30 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια τα βγάζουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν και βουτάμε τις δύο άκρες του πέταλου στην κουβερτούρα, αφού πρώτα τη λιώσουμε σε ζεστό μπεν μαρί. Έπειτα, τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.