Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το μπέικον σε κύβους, καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και όλα μαζί τα βάζουμε σε ένα τηγάνι να σοταριστούν για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Κατόπιν, ανακατεύουμε το μπέικον και τα αχλάδια με το τυρί ricotta, την Parmigiano-Reggiano, την τριμμένη φρυγανιά και το θυμάρι ψιλοκομμένο.
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε μια επιφάνεια εργασίας και το ανοίγουμε ελαφρά με έναν πλάστη ώστε να σχηματιστεί ένα ορθογώνιο. Απλώνουμε τη γέμιση στη σφολιάτα και την τυλίγουμε σε ρολό σχηματίζοντας το στρούντελ.
Χτυπάμε τον κρόκο του αυγού με ένα πιρούνι και αλείφουμε μ’ αυτό το στρούντελ.
Ψήνουμε στους 180°C για 25 λεπτά. Βγάζουμε το στρούντελ από το φούρνο και το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες.
Κατόπιν, ανακατεύουμε το μπέικον και τα αχλάδια με το τυρί ricotta, την Parmigiano-Reggiano, την τριμμένη φρυγανιά και το θυμάρι ψιλοκομμένο.
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε μια επιφάνεια εργασίας και το ανοίγουμε ελαφρά με έναν πλάστη ώστε να σχηματιστεί ένα ορθογώνιο. Απλώνουμε τη γέμιση στη σφολιάτα και την τυλίγουμε σε ρολό σχηματίζοντας το στρούντελ.
Χτυπάμε τον κρόκο του αυγού με ένα πιρούνι και αλείφουμε μ’ αυτό το στρούντελ.
Ψήνουμε στους 180°C για 25 λεπτά. Βγάζουμε το στρούντελ από το φούρνο και το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες.