Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια. Καθαρίζουμε τα καρότα και τις πατάτες. Με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες και μετά σες λεπτές ράβδους.
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ με κρύο νερό για να φύγει το άμυλο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ και ρίχνουμε το ανθρακούχο νερό χτυπώντας συνεχώς με το σύρμα ( fouet) ή με πιρούνι, μέχρι να πάρουμε μια ελαφριά και λεία ζύμη.
Στραγγίζουμε τις πατάτες από το νερό και ρίχνουμε όλα τα λαχανικά στο κουρκούτι. Με τη βοήθεια λαβίδας ή με δύο πιρούνια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από τα λαχανικά, τα στραγγίζουμε από το πολύ κουρκούτι και τα βυθίζουμε σε καυτό λάδι, ώστε να κάνουμε βαθύ τηγάνισμα (deep fry). Θα χρειαστούμε περίπου 1 λίτρο ελαιόλαδο ή άλλο φυτικό λάδι.
Μόλις πάρουν χρυσό χρώμα, τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα λαχανικά.
Τα σερβίρουμε ζεστά, αφού πρώτα προσθέσουμε αλάτι.
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ με κρύο νερό για να φύγει το άμυλο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ και ρίχνουμε το ανθρακούχο νερό χτυπώντας συνεχώς με το σύρμα ( fouet) ή με πιρούνι, μέχρι να πάρουμε μια ελαφριά και λεία ζύμη.
Στραγγίζουμε τις πατάτες από το νερό και ρίχνουμε όλα τα λαχανικά στο κουρκούτι. Με τη βοήθεια λαβίδας ή με δύο πιρούνια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από τα λαχανικά, τα στραγγίζουμε από το πολύ κουρκούτι και τα βυθίζουμε σε καυτό λάδι, ώστε να κάνουμε βαθύ τηγάνισμα (deep fry). Θα χρειαστούμε περίπου 1 λίτρο ελαιόλαδο ή άλλο φυτικό λάδι.
Μόλις πάρουν χρυσό χρώμα, τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα λαχανικά.
Τα σερβίρουμε ζεστά, αφού πρώτα προσθέσουμε αλάτι.