Εκτέλεση συνταγής
Στο μπολ του μίξερ αναμιγνύουμε με το φτερό το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι. Αρχίζουμε να προσθέτουμε το νερό, αλλάζοντας και το εξάρτημα στο μίξερ βάζοντας τον γάντζο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και προσθέτουμε όλο το νερό και πριν ομογενοποιηθεί η ζύμη, προσθέτουμε το λάδι.
Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα σε μια λεκάνη για 1 ώρα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένη με πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 κομμάτια. Με τους αντίχειρες μαζεύουμε το ζυμάρι γύρω-γύρω προς το κέντρο και τέλος, με την παλάμη μας, το κάνουμε μια στρογγυλή μπάλα. Καλό θα είναι, αν μπορούμε, να αφήσουμε τις μπάλες της ζύμης στο ψυγείο σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη για μία νύχτα. Αν αυτό είναι αδύνατο, τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά τουλάχιστον σκεπασμένες.
Κόβουμε 4 λαδόκολες για ταψί διαμέτρου 22 εκ. και ανοίγουμε τη ζύμη λεπτή. Αλείφουμε τη σάλτσα ντομάτας και προσθέτουμε τις αντσούγιες, αφού πρώτα τις στραγγίξουμε. Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στους 200°C για 20 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, τις βγάζουμε από το φούρνο, απλώνουμε τη mozzarella στην επιφάνεια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά περίπου. Βγάζουμε τα ταψιά από το φούρνο και σερβίρουμε την πίτσα αμέσως.
Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα σε μια λεκάνη για 1 ώρα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένη με πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 κομμάτια. Με τους αντίχειρες μαζεύουμε το ζυμάρι γύρω-γύρω προς το κέντρο και τέλος, με την παλάμη μας, το κάνουμε μια στρογγυλή μπάλα. Καλό θα είναι, αν μπορούμε, να αφήσουμε τις μπάλες της ζύμης στο ψυγείο σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη για μία νύχτα. Αν αυτό είναι αδύνατο, τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά τουλάχιστον σκεπασμένες.
Κόβουμε 4 λαδόκολες για ταψί διαμέτρου 22 εκ. και ανοίγουμε τη ζύμη λεπτή. Αλείφουμε τη σάλτσα ντομάτας και προσθέτουμε τις αντσούγιες, αφού πρώτα τις στραγγίξουμε. Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στους 200°C για 20 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, τις βγάζουμε από το φούρνο, απλώνουμε τη mozzarella στην επιφάνεια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά περίπου. Βγάζουμε τα ταψιά από το φούρνο και σερβίρουμε την πίτσα αμέσως.