Εκτέλεση συνταγής
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το φύλλο κρούστας.
Όταν το μείγμα γίνει χυλός, ρίχνουμε το φύλλο κρούστας, αφού πρώτα το κόψουμε σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μισή ώρα.
Όταν κρυώσει η λεμονόπιτα, φτιάχνουμε το σιρόπι και το περιχύνουμε ζεστό πάνω από το γλυκό.
Σερβίρουμε με παγωτό καϊμάκι.
Όταν το μείγμα γίνει χυλός, ρίχνουμε το φύλλο κρούστας, αφού πρώτα το κόψουμε σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μισή ώρα.
Όταν κρυώσει η λεμονόπιτα, φτιάχνουμε το σιρόπι και το περιχύνουμε ζεστό πάνω από το γλυκό.
Σερβίρουμε με παγωτό καϊμάκι.