Εκτέλεση συνταγής
Πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ τα αβοκάντο με τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι.
Κόβουμε τους κουραμπιέδες (ή τα μελομακάρονα) σε μεγάλα κομμάτια. Κόβουμε επίσης και τους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα. Στη συνέχεια, τα προσθέτουμε στο μείγμα του αβοκάντο και ανακατεύουμε απαλά.
Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και πασπαλίζουμε όλη την επιφάνειά του με λίγο κακάο. Ρίχνουμε το μείγμα για τον κορμό, τυλίγουμε τη λαδόκολλα και τον βάζουμε στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
Κόβουμε τους κουραμπιέδες (ή τα μελομακάρονα) σε μεγάλα κομμάτια. Κόβουμε επίσης και τους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα. Στη συνέχεια, τα προσθέτουμε στο μείγμα του αβοκάντο και ανακατεύουμε απαλά.
Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και πασπαλίζουμε όλη την επιφάνειά του με λίγο κακάο. Ρίχνουμε το μείγμα για τον κορμό, τυλίγουμε τη λαδόκολλα και τον βάζουμε στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.