Εκτέλεση συνταγής
Θρυμματίζουμε τα καρύδια στο μπλέντερ. Στη συνέχεια, χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ ζαχαροπλαστικής.
Ψήνουμε το μείγμα μας στους 200°C για 20 με 25 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμη η καρυδόπιτα και αφού έχει κρυώσει, βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και τη σιροπιάζουμε.
Ψήνουμε το μείγμα μας στους 200°C για 20 με 25 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμη η καρυδόπιτα και αφού έχει κρυώσει, βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και τη σιροπιάζουμε.