Εκτέλεση συνταγής
Ζεσταίνουμε την κρέμα και σβήνουμε τη φωτιά λίγο πριν βράσει, παράλληλα έχουμε βάλει τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό να μαλακώσουν. Αφού τα Στραγγίζουμε τα βάζουμε μαζί με το μισό μέλι στην κρέμα να λιώσουν προσθέτουμε το γιαούρτι, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα και το βάζουμε ψυγείο για πέντε ώρες. Πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες και τις κόβουμε κυβάκια. Τις ανακατεύουμε με το μέλι και το χυμό λεμονιού μέχρι να ενσωματωθούν καλά τα υλικά. Σερβίρουμε με τις φράουλες από πάνω.