Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι με το ταχίνι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τον χαλβά κομμένο σε κυβάκια. Τέλος, προσθέτουμε τα καρύδια, τα φουντούκια και τις σταφίδες και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας και το τυλίγουμε σαν σαλάμι, κλείνοντας τα πλαϊνά σαν καραμέλα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Μόλις παγώσει, το βγάζουμε από τη λαδόκολλα και αν θέλουμε, το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και το δένουμε με σπάγκο σαν σαλάμι αλλαντικό, για να το σερβίρουμε.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τον χαλβά κομμένο σε κυβάκια. Τέλος, προσθέτουμε τα καρύδια, τα φουντούκια και τις σταφίδες και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας και το τυλίγουμε σαν σαλάμι, κλείνοντας τα πλαϊνά σαν καραμέλα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Μόλις παγώσει, το βγάζουμε από τη λαδόκολλα και αν θέλουμε, το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και το δένουμε με σπάγκο σαν σαλάμι αλλαντικό, για να το σερβίρουμε.