Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα εσπεριδοειδή και κόβουμε τις φλούδες σε λωρίδες julienne και στη συνέχεια σε μικρούς κύβους, προσεκτικά το λευκό μέρος και το κρατάμε στην άκρη (θα χρειαστούμε 2 κουτ. της σούπας).
Στύβουμε όλα τα εσπεριδοειδή και σουρώνουμε το χυμό. Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να μειωθεί στο μισό και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
Αναμειγνύουμε τον χυμό των εσπεριδοειδών με τους κύβους της φλούδας και το λεμονόχορτο ψιλοκομμένο. Τα προσθέτουμε στο σιρόπι και το βάζουμε στην κατάψυξη. Ανακατεύουμε συχνά με το σύρμα ( fouet) για να αποκτήσει λεπτούς κόκκους. Σερβίρουμε αμέσως μόλις παγώσει.
Στύβουμε όλα τα εσπεριδοειδή και σουρώνουμε το χυμό. Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να μειωθεί στο μισό και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
Αναμειγνύουμε τον χυμό των εσπεριδοειδών με τους κύβους της φλούδας και το λεμονόχορτο ψιλοκομμένο. Τα προσθέτουμε στο σιρόπι και το βάζουμε στην κατάψυξη. Ανακατεύουμε συχνά με το σύρμα ( fouet) για να αποκτήσει λεπτούς κόκκους. Σερβίρουμε αμέσως μόλις παγώσει.