Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει καλά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το κακάο με το κορν φλάουερ. Στη συνέχεια, αφαιρούμε την κατσαρόλα από την εστία και με ένα σύρμα ( fouet) ανακατεύουμε το κακάο με το ζεστό γάλα μέχρι να διαλυθεί καλά.
Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα στην εστία και βράζουμε μέχρι να δέσει η κρέμα, ανακατεύοντας συνέχεια.
Τέλος, βάζουμε την κρέμα αμέσως σε σκεύη σερβιρίσματος της αρεσκείας μας και μόλις κρυώσουν, τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος για το ντεκόρ και γαρνίρουμε την κρέμα σοκολάτας πριν τη σερβίρουμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το κακάο με το κορν φλάουερ. Στη συνέχεια, αφαιρούμε την κατσαρόλα από την εστία και με ένα σύρμα ( fouet) ανακατεύουμε το κακάο με το ζεστό γάλα μέχρι να διαλυθεί καλά.
Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα στην εστία και βράζουμε μέχρι να δέσει η κρέμα, ανακατεύοντας συνέχεια.
Τέλος, βάζουμε την κρέμα αμέσως σε σκεύη σερβιρίσματος της αρεσκείας μας και μόλις κρυώσουν, τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος για το ντεκόρ και γαρνίρουμε την κρέμα σοκολάτας πριν τη σερβίρουμε.