Εκτέλεση συνταγής
Λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για αρκετή ώρα, μέχρι να ασπρίσει το μείγμα.
Με μια κουτάλα ανακατεύουμε το μείγμα της ζάχαρης και των αυγών με τη λιωμένη σοκολάτα και το βούτυρο, κάνοντας απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω για να μη χάσει τον όγκο του.
Συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος και το αλεύρι κοσκινισμένο και λίγο-λίγο και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη.
Τοποθετούμε τη φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε σε θερμοκρασία 210°C για 7 λεπτά.
Βγάζουμε το σουφλέ από το φούρνο, πασπαλίζουμε με λίγη άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε αμέσως.
Με μια κουτάλα ανακατεύουμε το μείγμα της ζάχαρης και των αυγών με τη λιωμένη σοκολάτα και το βούτυρο, κάνοντας απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω για να μη χάσει τον όγκο του.
Συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος και το αλεύρι κοσκινισμένο και λίγο-λίγο και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη.
Τοποθετούμε τη φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε σε θερμοκρασία 210°C για 7 λεπτά.
Βγάζουμε το σουφλέ από το φούρνο, πασπαλίζουμε με λίγη άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε αμέσως.