Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό να μαλακώσουν και παράλληλα, σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το γάλα αμυγδάλου με το μέλι και τη βανίλια. Μόλις μαλακώσει η ζελατίνη, τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα να λιώσει μαζί με το γάλα.
Στη συνέχεια, πολτοποιούμε τα αμύγδαλα με τους χουρμάδες και τα ανακατεύουμε με το κακάο σε σκόνη. Παίρνουμε μια στρογγυλή φόρμα 24 εκ. και στρώνουμε το μείγμα των αμυγδάλων στη βάση, πιέζοντάς το να πάει παντού ομοιόμορφα. Περιχύνουμε πάνω από τη βάση το μείγμα της panna cotta από την κατσαρόλα και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο, αφήνοντάς το όλη νύχτα για να πήξει.
Την επομένη και αφού έχει σφίξει η panna cotta, την ξεφορμάρουμε και απλώνουμε πάνω τη μαρμελάδα και τις φρέσκιες φράουλες κομμένες.
Στη συνέχεια, πολτοποιούμε τα αμύγδαλα με τους χουρμάδες και τα ανακατεύουμε με το κακάο σε σκόνη. Παίρνουμε μια στρογγυλή φόρμα 24 εκ. και στρώνουμε το μείγμα των αμυγδάλων στη βάση, πιέζοντάς το να πάει παντού ομοιόμορφα. Περιχύνουμε πάνω από τη βάση το μείγμα της panna cotta από την κατσαρόλα και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο, αφήνοντάς το όλη νύχτα για να πήξει.
Την επομένη και αφού έχει σφίξει η panna cotta, την ξεφορμάρουμε και απλώνουμε πάνω τη μαρμελάδα και τις φρέσκιες φράουλες κομμένες.