Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε καλά όλα τα μυρωδικά, τα πιέζουμε καλά με χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν και τα ψιλοκόβουμε. Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και στη συνέχεια το στύβουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα μυρωδικά, το ψωμί, την Parmigiano-Reggiano, τα αυγά, μία πρέζα αλάτι και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε καλά για να αναμειχθούν όλα τα υλικά.
Από το μείγμα παίρνουμε με τα χέρι τόση ποσότητα όσο ένα καρύδι και το πλάθουμε σε σχήμα μπάλας. Μόλις πλάσουμε όλο το μείγμα μας, ρίχνουμε τις μπαλίτσες σε νερό που βράζει όπου έχουμε προσθέσει λίγο αλάτι.
Μόλις βράσουν, τις στραγγίζουμε καλά και τις βάζουμε στα πιάτα. Τις περιχύνουμε με το βούτυρο λιωμένο και πασπαλίζουμε με φλούδες Parmigiano-Reggianoς.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα μυρωδικά, το ψωμί, την Parmigiano-Reggiano, τα αυγά, μία πρέζα αλάτι και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε καλά για να αναμειχθούν όλα τα υλικά.
Από το μείγμα παίρνουμε με τα χέρι τόση ποσότητα όσο ένα καρύδι και το πλάθουμε σε σχήμα μπάλας. Μόλις πλάσουμε όλο το μείγμα μας, ρίχνουμε τις μπαλίτσες σε νερό που βράζει όπου έχουμε προσθέσει λίγο αλάτι.
Μόλις βράσουν, τις στραγγίζουμε καλά και τις βάζουμε στα πιάτα. Τις περιχύνουμε με το βούτυρο λιωμένο και πασπαλίζουμε με φλούδες Parmigiano-Reggianoς.