Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε κύβους.
Κόβουμε και το σέλινο σε χοντρά κομμάτια. Τέλος, κόβουμε και το κρεμμύδι σε μικρούς κύβους, τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα τηγάνι και τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε και το πλιγούρι κριθαριού και ρίχνουμε νερό, τόσο ώστε να καλυφθούν πλήρως όλα τα υλικά μας.
Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου και μετά προσθέτουμε τα φασόλια και ψιλοκομμένο τον μαϊντανό και τον βασιλικό. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15-20 λεπτά ακόμη και κατόπιν προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε κύβους και αφήνουμε το φαγητό μας να πάρει μερικές βράσεις. Προσθέτουμε το αλάτι και μόλις αφαιρέσουμε το σκεύος μας από τη φωτιά, ραντίζουμε τη σούπα μας με το ελαιόλαδο και το πιπέρι μας φρεσκοτριμμένο και τη σερβίρουμε καυτή.
Κόβουμε και το σέλινο σε χοντρά κομμάτια. Τέλος, κόβουμε και το κρεμμύδι σε μικρούς κύβους, τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα τηγάνι και τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε και το πλιγούρι κριθαριού και ρίχνουμε νερό, τόσο ώστε να καλυφθούν πλήρως όλα τα υλικά μας.
Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου και μετά προσθέτουμε τα φασόλια και ψιλοκομμένο τον μαϊντανό και τον βασιλικό. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15-20 λεπτά ακόμη και κατόπιν προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε κύβους και αφήνουμε το φαγητό μας να πάρει μερικές βράσεις. Προσθέτουμε το αλάτι και μόλις αφαιρέσουμε το σκεύος μας από τη φωτιά, ραντίζουμε τη σούπα μας με το ελαιόλαδο και το πιπέρι μας φρεσκοτριμμένο και τη σερβίρουμε καυτή.