Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν. Κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες πάχους 2 εκ.
Χτυπάμε καλά τα αυγά με το γάλα και μία πρέζα αλάτι.
Ψιλοκόβουμε τον μάραθο, τα φύλλα βασιλικού, τα φύλλα μαντζουράνας και τον δυόσμο και τα προσθέτουμε όλα στα χτυπημένα αυγά.
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα τηγάνι διαμέτρου 26 εκ. που να μπορεί να μπει και στο φούρνο ή ένα ρηχό αντικολλητικό ταψί και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών. Προσθέτουμε ομοιόμορφα τις φέτες της ντομάτας και τις βρασμένες πατάτες και ψήνουμε στους 200°C για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 180°C, σκεπάζουμε την ομελέτα με ένα λαδόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά.
Τη βγάζουμε από το φούρνο, την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και με ένα μεγάλο πιάτο ή ένα καπάκι, την αναποδογυρίζουμε και την τοποθετούμε σε ένα πιάτο και τη σερβίρουμε.
Χτυπάμε καλά τα αυγά με το γάλα και μία πρέζα αλάτι.
Ψιλοκόβουμε τον μάραθο, τα φύλλα βασιλικού, τα φύλλα μαντζουράνας και τον δυόσμο και τα προσθέτουμε όλα στα χτυπημένα αυγά.
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα τηγάνι διαμέτρου 26 εκ. που να μπορεί να μπει και στο φούρνο ή ένα ρηχό αντικολλητικό ταψί και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών. Προσθέτουμε ομοιόμορφα τις φέτες της ντομάτας και τις βρασμένες πατάτες και ψήνουμε στους 200°C για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 180°C, σκεπάζουμε την ομελέτα με ένα λαδόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά.
Τη βγάζουμε από το φούρνο, την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και με ένα μεγάλο πιάτο ή ένα καπάκι, την αναποδογυρίζουμε και την τοποθετούμε σε ένα πιάτο και τη σερβίρουμε.