Εκτέλεση συνταγής
Προμηθευόμαστε ένα φιλέτο κοτόπουλου και το περνάμε από το μίξερ με το εξάρτημα του κιμά. Αν δεν διαθέτουμε, ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να μας κόψει κιμά κοτόπουλου ή γαλοπούλας.
Αλατοπιπερώνουμε τον κιμά, τον πλάθουμε και φτιάχνουμε μπάλες των 100 γρ. Χωρίζουμε κάθε μπάλα σε δύο κομμάτια και τα ανοίγουμε επίπεδα, λεπτά και πλατιά. Βάζουμε πάνω στο ένα κομμάτι μία φέτα ζαμπόν και μία κασέρι, κλείνουμε με το άλλο κομμάτι φτιάχνοντας το cordon bleu και με τα δάχτυλά μας του δίνουμε σχήμα καρδιάς.
Όταν ετοιμάσουμε όλα τα κομμάτια, τα περνάμε από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από την τριμμένη φρυγανιά. Τα τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο (στους 160°C, αν διαθέτουμε θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής) ή τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε τον κιμά, τον πλάθουμε και φτιάχνουμε μπάλες των 100 γρ. Χωρίζουμε κάθε μπάλα σε δύο κομμάτια και τα ανοίγουμε επίπεδα, λεπτά και πλατιά. Βάζουμε πάνω στο ένα κομμάτι μία φέτα ζαμπόν και μία κασέρι, κλείνουμε με το άλλο κομμάτι φτιάχνοντας το cordon bleu και με τα δάχτυλά μας του δίνουμε σχήμα καρδιάς.
Όταν ετοιμάσουμε όλα τα κομμάτια, τα περνάμε από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από την τριμμένη φρυγανιά. Τα τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο (στους 160°C, αν διαθέτουμε θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής) ή τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.