Εκτέλεση συνταγής
Με την ειδική λεπίδα του ραβδομπλέντερ για χοντρό julienne, κόβουμε τα χρωματιστά λαχανικά. Αλλάζουμε τη λεπίδα, τοποθετώντας εκείνη για λεπτό julienne και κόβουμε τα καρότα, αφού τα πλύνουμε και τα ανακατεύουμε με το λάχανο κομμένο.
Με μαχαίρι ψιλοκόβουμε τις πιπεριές σε julienne, τα κρεμμύδια –ξερά και φρέσκα– τον μαϊντανό και τον δυόσμο και τα ρίχνουμε στην κομμένη σαλάτα.
Τέλος, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα κομμένα λαχανικά και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια, κάνοντας «μασάζ» στα υλικά.
Χτυπάμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού και γαρνίρουμε τη σαλάτα (εναλλακτικά μπορούμε να γαρνίρουμε με 150 γρ. μαγιονέζα).
Με μαχαίρι ψιλοκόβουμε τις πιπεριές σε julienne, τα κρεμμύδια –ξερά και φρέσκα– τον μαϊντανό και τον δυόσμο και τα ρίχνουμε στην κομμένη σαλάτα.
Τέλος, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα κομμένα λαχανικά και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια, κάνοντας «μασάζ» στα υλικά.
Χτυπάμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού και γαρνίρουμε τη σαλάτα (εναλλακτικά μπορούμε να γαρνίρουμε με 150 γρ. μαγιονέζα).