Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό και όταν γίνουν, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και ρίχνουμε λάδι και το σκόρδο λιωμένο, προσθέτουμε τις πατάτες και βγάζουμε το σκεύος από τη φωτιά. Στη συνέχεια, τις λιώνουμε σε πουρέ με ένα πιρούνι.
Τοποθετούμε τις φέτες του κρέατος ανάμεσα σε δύο λαδωμένες πλαστικές μεμβράνες και τις χτυπάμε με το σφυρί για το κρέας για να ισιώσουν και να λεπτύνουν. Κατόπιν, τις κόβουμε στη μέση.
Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα της πατάτας και βάζουμε από μία κουταλιά πάνω από κάθε φέτα κρέατος, προσθέτουμε μερικά φύλλα του σέλινου και τυλίγουμε σε ρολά, σταθεροποιώντας τα με μια οδοντογλυφίδα.
Τα τηγανίζουμε ελαφρά με ένα κομμάτι βούτυρο και κατόπιν τοποθετούμε τα ρολά σε ένα ταψί.
Λιώνουμε το τυρί gorgonzola στο γάλα σε χαμηλή φωτιά και περιχύνουμε τα ρολά.
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και ρίχνουμε λάδι και το σκόρδο λιωμένο, προσθέτουμε τις πατάτες και βγάζουμε το σκεύος από τη φωτιά. Στη συνέχεια, τις λιώνουμε σε πουρέ με ένα πιρούνι.
Τοποθετούμε τις φέτες του κρέατος ανάμεσα σε δύο λαδωμένες πλαστικές μεμβράνες και τις χτυπάμε με το σφυρί για το κρέας για να ισιώσουν και να λεπτύνουν. Κατόπιν, τις κόβουμε στη μέση.
Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα της πατάτας και βάζουμε από μία κουταλιά πάνω από κάθε φέτα κρέατος, προσθέτουμε μερικά φύλλα του σέλινου και τυλίγουμε σε ρολά, σταθεροποιώντας τα με μια οδοντογλυφίδα.
Τα τηγανίζουμε ελαφρά με ένα κομμάτι βούτυρο και κατόπιν τοποθετούμε τα ρολά σε ένα ταψί.
Λιώνουμε το τυρί gorgonzola στο γάλα σε χαμηλή φωτιά και περιχύνουμε τα ρολά.
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.