Κοτολέτα αλά μιλανέζε με παιδάκια αρνίσια και αρωματική κρούστα

Εμφανίσεις: 1.354
Κοτολέτα αλά μιλανέζε με παιδάκια αρνίσια και αρωματική κρούστα
Υλικά:
400 γρ. φρυγανιά τριμμένη
50 γρ. δεντρολίβανο
1000 γρ. αρνίσια παιδάκια
2 τεμ. σκόρδα
4 αυγά
200 γρ. αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις
4 πρέζες αλάτι
100 ml σπορέλαιο
4 πρέζες πιπέρι μαύρο
40 ml ελαιόλαδο


Προτεινόμενες μερίδες: 6

Ετικέτες συνταγή με σκόρδα | φρυγανιά τριμμένη συνταγές | αρνίσια παιδάκια | συνταγή με σπορέλαιο | δεντρολίβανο συνταγή

Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε την άκρη από το κόκαλο στο παιδάκι για να φαίνεται πιο ωραίο στο σερβίρισμα και το πατάμε λίγο με ένα μπάτη. Θρυμματίζουμε την φρυγανιά με τα χέρια και προσθέτουμε το σκόρδο και το δεντρολίβανο που έχουμε ψιλοκόψει ,το αλατοπίπερο και λίγο ελαιόλαδο. Περνάμε τα παιδάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από την αρωματισμένη φρυγανιά. Βάζουμε τα παιδάκια σε ένα πιάτο τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 2-3 ώρες. Τηγανίζουμε την κοτολέτα σε ζεστό λάδι με το ψήσιμο της αρεσκείας μας.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες639
Πρωτεΐνες ζωικές4,19 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές11,36 γρ.
Υδατάνθρακες77,32 γρ.
Λιπαρά11,81 γρ.
Σάκχαρα4,8 γρ.
Φυτικές ίνες4,63 γρ.