Εκτέλεση συνταγής
Ψιλοκόβουμε το φασκόμηλο και το ανακατεύουμε με τα φύλλα δεντρολίβανου.
Παίρνουμε το κρέας, το κόβουμε σε τέσσερις ροδέλες και το τρίβουμε με το μείγμα των μυρωδικών. Στη συνέχεια, το αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε τις φέτες τη μία δίπλα στην άλλη ώστε να δημιουργήσουμε ρολό και το τυλίγουμε με τις φέτες του μπέικον. Δένουμε το ρολό μας με σπάγκο κουζίνας, έτσι ώστε να διατηρηθούν οι φέτες κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Παίρνουμε τις ρόγες του σταφυλιού και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ. Τις πλένουμε πολύ καλά με κρύο τρεχούμενο νερό, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε μια πετσέτα να στεγνώσουν.
Σε τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ώσπου να πάρουν χρυσό χρώμα και βάζουμε και το κρέας να σοταριστεί. Το γυρίζουμε αρκετές φορές ώσπου να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και το σβήνουμε με το κρασί.
Σε ένα ταψί βάζουμε τα σταφύλια με τα φύλλα δάφνης και από πάνω τοποθετούμε το κρέας με τα κρεμμυδάκια.
Ρυθμίζουμε το φούρνο μας στους 190°C και ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε το φαγητό μας από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε τις φέτες χοιρινού γαρνίροντας με τα ψημένα σταφύλια.
Παίρνουμε το κρέας, το κόβουμε σε τέσσερις ροδέλες και το τρίβουμε με το μείγμα των μυρωδικών. Στη συνέχεια, το αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε τις φέτες τη μία δίπλα στην άλλη ώστε να δημιουργήσουμε ρολό και το τυλίγουμε με τις φέτες του μπέικον. Δένουμε το ρολό μας με σπάγκο κουζίνας, έτσι ώστε να διατηρηθούν οι φέτες κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Παίρνουμε τις ρόγες του σταφυλιού και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ. Τις πλένουμε πολύ καλά με κρύο τρεχούμενο νερό, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε μια πετσέτα να στεγνώσουν.
Σε τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ώσπου να πάρουν χρυσό χρώμα και βάζουμε και το κρέας να σοταριστεί. Το γυρίζουμε αρκετές φορές ώσπου να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και το σβήνουμε με το κρασί.
Σε ένα ταψί βάζουμε τα σταφύλια με τα φύλλα δάφνης και από πάνω τοποθετούμε το κρέας με τα κρεμμυδάκια.
Ρυθμίζουμε το φούρνο μας στους 190°C και ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε το φαγητό μας από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε τις φέτες χοιρινού γαρνίροντας με τα ψημένα σταφύλια.