Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τους μίσχους από το σέλινο, τα καρότα και τις ντομάτες. Καθαρίζουμε και τα κρεμμύδια και σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει και ζεματίζουμε τα λαχανικά να πάρουν λίγες βράσεις.
Αλατίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε και τα κρέατα κομμένα σε κομμάτια.
Μαγειρεύουμε για 3 ώρες περίπου, μέχρι να βράσουν τα κρέατα, ξαφρίζοντας όταν χρειάζεται.
Αφήνουμε το κρέας να κρυώσει στο ζωμό του και το σερβίρουμε σε κομμάτια, περιχύνοντας με λίγο ελαιόλαδο και συνοδεύοντας με mostarda di frutta (chutney φρούτων).
Αλατίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε και τα κρέατα κομμένα σε κομμάτια.
Μαγειρεύουμε για 3 ώρες περίπου, μέχρι να βράσουν τα κρέατα, ξαφρίζοντας όταν χρειάζεται.
Αφήνουμε το κρέας να κρυώσει στο ζωμό του και το σερβίρουμε σε κομμάτια, περιχύνοντας με λίγο ελαιόλαδο και συνοδεύοντας με mostarda di frutta (chutney φρούτων).