Φιλέτο μοσχάρι με λαχανικά, τυρί και ψωμί guttiau

Εμφανίσεις: 4.866
Φιλέτο μοσχάρι με λαχανικά, τυρί και ψωμί guttiau
Υλικά:
150 γρ. ψωμί guttiau
50 γρ. πιπεριές κίτρινες
400 γρ. μοσχάρι φιλέτο
180 γρ. τυρί Pecorino Romano (πεκορίνο ρομάνο)
100 γρ. ντομάτες φρέσκιες (1 τεμ.)
2 κρεμμύδια ξερά μέτρια
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι μαύρο
10 ml ελαιόλαδο (2 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες συνταγές με ντομάτες φρέσκιες | πιπεριές κίτρινες συνταγές | πιπεριές κίτρινες συνταγή | μοσχάρι φιλέτο | πιπεριές κίτρινες συνταγή | Herring calories

Εκτέλεση συνταγής

Πλένουμε την κίτρινη πιπεριά και την κόβουμε σε ροδέλες. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε χοντρά δαχτυλίδια. Πλένουμε και τις ντομάτες και τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.

Αλατίζουμε τα λαχανικά μας και τα βάζουμε λίγο στο γκριλ να ψηθούν.

Βάζουμε την πιπεριά σε ένα σακουλάκι νάιλον ώστε να ιδρώσει και να μπορέσουμε να την ξεφλουδίσουμε.

Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα δίσκο με λίγο λάδι και πιπέρι.

Κόβουμε το φιλέτο σε φέτες, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και το ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά, στο γκριλ.

Σπάμε το ψωμί guttiau με τα χέρια έτσι ώστε να πάρουμε τετράγωνα κομμάτια περίπου 6 εκατοστών ανά πλευρά.

Κόβουμε το τυρί σε ροδέλες και στρώνουμε τα φιλέτα μας εναλλάξ με τυρί, λαχανικά και ψωμί, φτιάχνοντας μικρούς πύργους, σαν να στρώναμε lasagne.

Σερβίρουμε αμέσως.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες594
Πρωτεΐνες ζωικές38,83 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές4,56 γρ.
Υδατάνθρακες32,63 γρ.
Λιπαρά31,01 γρ.
Σάκχαρα3,67 γρ.
Φυτικές ίνες1,05 γρ.