Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε την κίτρινη πιπεριά και την κόβουμε σε ροδέλες. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε χοντρά δαχτυλίδια. Πλένουμε και τις ντομάτες και τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.
Αλατίζουμε τα λαχανικά μας και τα βάζουμε λίγο στο γκριλ να ψηθούν.
Βάζουμε την πιπεριά σε ένα σακουλάκι νάιλον ώστε να ιδρώσει και να μπορέσουμε να την ξεφλουδίσουμε.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα δίσκο με λίγο λάδι και πιπέρι.
Κόβουμε το φιλέτο σε φέτες, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και το ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά, στο γκριλ.
Σπάμε το ψωμί guttiau με τα χέρια έτσι ώστε να πάρουμε τετράγωνα κομμάτια περίπου 6 εκατοστών ανά πλευρά.
Κόβουμε το τυρί σε ροδέλες και στρώνουμε τα φιλέτα μας εναλλάξ με τυρί, λαχανικά και ψωμί, φτιάχνοντας μικρούς πύργους, σαν να στρώναμε lasagne.
Σερβίρουμε αμέσως.
Αλατίζουμε τα λαχανικά μας και τα βάζουμε λίγο στο γκριλ να ψηθούν.
Βάζουμε την πιπεριά σε ένα σακουλάκι νάιλον ώστε να ιδρώσει και να μπορέσουμε να την ξεφλουδίσουμε.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα δίσκο με λίγο λάδι και πιπέρι.
Κόβουμε το φιλέτο σε φέτες, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και το ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά, στο γκριλ.
Σπάμε το ψωμί guttiau με τα χέρια έτσι ώστε να πάρουμε τετράγωνα κομμάτια περίπου 6 εκατοστών ανά πλευρά.
Κόβουμε το τυρί σε ροδέλες και στρώνουμε τα φιλέτα μας εναλλάξ με τυρί, λαχανικά και ψωμί, φτιάχνοντας μικρούς πύργους, σαν να στρώναμε lasagne.
Σερβίρουμε αμέσως.