Εκτέλεση συνταγής
Ετοιμάζουμε το κουρκούτι, αναμειγνύοντας το αλεύρι με το ανθρακούχο νερό και μία πρέζα αλάτι. Το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.
Καθαρίζουμε όλα τα είδη λουλουδιών και τα κόβουμε σε μικρά τσαμπιά.
Αφαιρούμε το πράσινο μέρος από τα κρεμμυδάκια για να το χρησιμοποιήσουμε στο δέσιμο των φιλέτων όταν τα τηγανίσουμε.
Ζεματίζουμε για 1 λεπτό σε βραστό νερό τα φιστίκια Αιγίνης, αφαιρούμε τη φλούδα τους όσο είναι ακόμη ζεστά και τα ψιλοκόβουμε.
Κόβουμε τους βολβούς από τα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες με σχήμα μισοφέγγαρου και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι να σιγοψηθούν με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μία πρέζα αλάτι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα φιστίκια και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Σε ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ροδίζουμε καλά τα φιλέτα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, αφού τα έχουμε "τυλίξει" με τα φύλλα από τα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα με τα φιστίκια. Σκεπάζουμε το σκεύος μας ώστε να διατηρήσουμε τα φιλέτα μας ζεστά.
Βγάζουμε το κουρκούτι από το ψυγείο, βυθίζουμε σ’ αυτό τα λουλούδια και τα τηγανίζουμε σε καυτό φυστικοβούτυρο. Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε τα φιλέτα με τη σάλτσα τους, συνοδεύοντάς τα με τα τηγανισμένα λουλούδια σε τεμπούρα.
Καθαρίζουμε όλα τα είδη λουλουδιών και τα κόβουμε σε μικρά τσαμπιά.
Αφαιρούμε το πράσινο μέρος από τα κρεμμυδάκια για να το χρησιμοποιήσουμε στο δέσιμο των φιλέτων όταν τα τηγανίσουμε.
Ζεματίζουμε για 1 λεπτό σε βραστό νερό τα φιστίκια Αιγίνης, αφαιρούμε τη φλούδα τους όσο είναι ακόμη ζεστά και τα ψιλοκόβουμε.
Κόβουμε τους βολβούς από τα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες με σχήμα μισοφέγγαρου και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι να σιγοψηθούν με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μία πρέζα αλάτι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα φιστίκια και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Σε ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ροδίζουμε καλά τα φιλέτα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, αφού τα έχουμε "τυλίξει" με τα φύλλα από τα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα με τα φιστίκια. Σκεπάζουμε το σκεύος μας ώστε να διατηρήσουμε τα φιλέτα μας ζεστά.
Βγάζουμε το κουρκούτι από το ψυγείο, βυθίζουμε σ’ αυτό τα λουλούδια και τα τηγανίζουμε σε καυτό φυστικοβούτυρο. Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε τα φιλέτα με τη σάλτσα τους, συνοδεύοντάς τα με τα τηγανισμένα λουλούδια σε τεμπούρα.